Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın güvenlik hollerinin duvar, tavan ve oturakında hiçbir huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği muhtevain kritik öneme sahip olan strüktürel unsurlardır. Acil durumlarda emniyetli bir kaçış uydurmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları umumiyetle yangın dayanımı mualla malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı taban amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

En munis ve kaliteli yangın kapısı fiyatları bağırsakin uzman kadroya malik firmamız ile iletişime geçiniz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi için yangın kapısı son paye nazik bir öneme sahiptir.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Mecmu çışitaların ve ulaşım yollarının adida belirtilen şartlara reva olması gerekir:

Yangın bapları herhangi bir işletme veya aile sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; tatminkâr korumaya iye olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın korumasının sıfır olduğu bir bir örnek yeterlidir!

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde kâin insanların ve gayrı dinamikların yangın yahut herhangi bir acil durum esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme sahip, binalması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde alan almaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik yangın kapısı malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page